Месечна архива: декември 2018

Дома » Објави за декември 2018

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:42:41+00:00декември 26th, 2018|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Телото за  управување со ИПАРД фондовите и Министерството за земјоделство, [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:37:14+00:00декември 26th, 2018|Фото Галерија|

Првата работилница, на тема „Користење на средства од Инструментот за [...]

ЈАВЕН ПОВИК бр.02/2018 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-03-15T16:42:14+00:00декември 26th, 2018|Јавен Повик, Соопштенија|

(Отворен до: 09.02.2019) Врз основа на член 9 став 1 [...]

Бабовски: На барање на бизнис заедницата, продолжен рокот за аплицирање за користење на средства од ИПАРД 2 Програмата 2014 – 2020

2019-01-30T21:51:36+00:00декември 24th, 2018|Соопштение, Соопштенија|

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, ги [...]