Месечна архива: јануари 2019

Дома » Објави за јануари 2019

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

2019-04-07T22:11:34+00:00јануари 28th, 2019|Фото Галерија|

  Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани [...]

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 24th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Скопје, (24.01.2019) Денеска, во склоп на едукативната кампања за ИПАРД [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 22nd, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Валандово, (22.01.2019) Продолжуваат инфо деновите од едукативната кампања за ИПАРД [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

2019-04-07T21:44:34+00:00јануари 22nd, 2019|Фото Галерија|

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува [...]

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-04-15T22:11:28+00:00јануари 17th, 2019|Фото Галерија|

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип [...]

Бабовски: Продолжен рокот за аплицирање за поврат на парите за камати на апликантите кои реализирале ИПАРД инвестиција со кредит од домашните банки

2019-01-30T21:54:03+00:00јануари 17th, 2019|Соопштение, Соопштенија|

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го [...]

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 17th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Штип, (17.01.2019) Денеска во големата сала на општина Штип се [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 16th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Велес, (16.01.2019) Покрај двете работилници кои се одржаа во Струмица [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-04-15T22:13:02+00:00јануари 16th, 2019|Фото Галерија|

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од [...]