Дневна архива: 09/01/2019

Дома » јануари 2019 » Објави за 09/01/2019

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 9th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Тетово, (09.01.2019) Во Полошкиот регион, како еден од позначајните за [...]

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-04-15T22:14:45+00:00јануари 9th, 2019|Фото Галерија|

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата [...]