Месечна архива: октомври 2019

Дома » Објави за октомври 2019

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2019 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-11-14T13:15:17+00:004 октомври 2019|Јавен Повик, Соопштенија|

Објавен на: 04.10.2019 Отворен до: 03.12.2019 Врз основа на член [...]