Месечна архива: ноември 2019

Дома » Објави за ноември 2019

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 02/2019 за доставување на барања за користење на средства по мерка 3 “ Инвестиции во основни средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи” од ИПАРД Програмата 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Скопје, 20.11.2019 година Програма за работилница во Скопје 20112019  

2019-11-29T10:49:44+00:0021 ноември 2019|Работилници|

Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и претставници од НАО/МФ одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање за ИПАРД 2014-2020

Скопје, (20.11.2019) Денес, 20. ноември 2019, во х. Холидеј Ин [...]

2019-11-26T12:55:59+00:0021 ноември 2019|Соопштение, Соопштенија|