Месечна архива: декември 2019

Дома » Објави за декември 2019

Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020 го одржа шестиот состанок во Скопје

На 12 декември 2019 година, во Скопје, се одржа 6-от [...]

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 “ Инвестиции во основни средства на земјоделски стопанства”од ИПАРД Програма 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

Телото за управување со ИПАРД ги информира потенцијалните корисници за постапката за градење на земјоделско земјиште со објавување на Упатство за постапка за изградба на објекти на земјоделско земјиште

Во насока на информирање на можностите за изградба на објекти [...]

2019-12-23T11:09:33+00:0023 декември 2019|Соопштение, Соопштенија|