IPARD

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 108 blog entries.

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-04-15T22:11:28+00:00јануари 17th, 2019|Фото Галерија|

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип [...]

Бабовски: Продолжен рокот за аплицирање за поврат на парите за камати на апликантите кои реализирале ИПАРД инвестиција со кредит од домашните банки

2019-01-30T21:54:03+00:00јануари 17th, 2019|Соопштение, Соопштенија|

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го [...]

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 17th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Штип, (17.01.2019) Денеска во големата сала на општина Штип се [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 16th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Велес, (16.01.2019) Покрај двете работилници кои се одржаа во Струмица [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-04-15T22:13:02+00:00јануари 16th, 2019|Фото Галерија|

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од [...]

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-06-18T22:50:21+00:00јануари 9th, 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштение, Соопштенија|

Тетово, (09.01.2019) Во Полошкиот регион, како еден од позначајните за [...]

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-04-15T22:14:45+00:00јануари 9th, 2019|Фото Галерија|

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:42:41+00:00декември 26th, 2018|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Телото за  управување со ИПАРД фондовите и Министерството за земјоделство, [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:37:14+00:00декември 26th, 2018|Фото Галерија|

Првата работилница, на тема „Користење на средства од Инструментот за [...]

ЈАВЕН ПОВИК бр.02/2018 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-03-15T16:42:14+00:00декември 26th, 2018|Јавен Повик, Соопштенија|

(Отворен до: 09.02.2019) Врз основа на член 9 став 1 [...]