ipard

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 39 blog entries.

Шести состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2020-01-16T11:12:04+00:009 јануари 2020|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

1. Нацрт дневен ред_КС ИПАРД II_6ти 2. Нацрт записник_5КС_КС ИПАРД [...]