ipard

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 48 blog entries.

Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020 го одржа шестиот состанок во Скопје

2020-01-28T11:33:48+00:0031 декември 2019|Соопштение, Соопштенија, Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

На 12 декември 2019 година, во Скопје, се одржа 6-от [...]