Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020

Дома » Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020

Шести состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2020-01-16T11:12:04+00:009 јануари 2020|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

1. Нацрт дневен ред_КС ИПАРД II_6ти 2. Нацрт записник_5КС_КС ИПАРД [...]

Петти состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-08-18T22:31:27+00:0027 мај 2019|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

На 21 мај 2019 година, во Охрид, се одржа 5-от [...]

Четврти состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-09-30T20:53:54+00:004 декември 2018|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

1. Нацрт дневен ред четврт КС ИПАРД 2014-2020 2. Нацрт [...]

Трет состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-09-30T20:56:14+00:0017 мај 2018|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

1. Предлог дневен ред за трет КС ИПАРД 20147-2020 2. [...]

Втор состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-09-30T20:59:55+00:0012 декември 2017|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

2. Деловник за работа на КС ИПАРД 2014-2020 3. Нацрт [...]

Прв состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-09-30T21:05:24+00:0017 февруари 2016|Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020|

1. Дневен ред на прв состанок на КС на ИПАРД [...]