Фото Галерија

Дома » Фото Галерија

Петти состанок на комитетот за следење на ИПАРД II

2019-10-04T14:35:43+00:0027 мај 2019|Фото Галерија|

Петти состанок на комитетот за следење на ИПАРД [...]

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

2019-04-07T22:11:34+00:0028 јануари 2019|Фото Галерија|

  Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

2019-04-07T21:44:34+00:0022 јануари 2019|Фото Галерија|

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува [...]

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-04-15T22:11:28+00:0017 јануари 2019|Фото Галерија|

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-04-15T22:13:02+00:0016 јануари 2019|Фото Галерија|

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од [...]

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-04-15T22:14:45+00:009 јануари 2019|Фото Галерија|

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:37:14+00:0026 декември 2018|Фото Галерија|

Првата работилница, на тема „Користење на средства од Инструментот за [...]