Фото Галерија

Дома » Фото Галерија

Петти состанок на комитетот за следење на ИПАРД II

2019-10-04T14:35:43+00:0027 мај 2019|Фото Галерија|

Петти состанок на комитетот за следење на ИПАРД [...]

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

2019-04-07T22:11:34+00:0028 јануари 2019|Фото Галерија|

  Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

2019-04-07T21:44:34+00:0022 јануари 2019|Фото Галерија|

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува [...]