General

Дома » General

Вицепремиерот Анѓушев и Министерот Николовски во посета на компанијата „Сентис Аг“: со европски средства од ИПАРД 2 и владина поддршка обезбедуваме развој на преработувачката индустрија

2019-04-15T23:59:38+00:00март 21st, 2019|General|

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо [...]