Инфо денови

Дома » Инфо денови

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

2019-08-09T11:32:50+00:0024 јануари 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Скопје, (24.01.2019) Денеска, во склоп на едукативната кампања за ИПАРД [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

2019-08-09T11:32:55+00:0022 јануари 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Валандово, (22.01.2019) Продолжуваат инфо деновите од едукативната кампања за ИПАРД [...]

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-08-09T11:33:07+00:0017 јануари 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Штип, (17.01.2019) Денеска во големата сала на општина Штип се [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-08-09T11:33:23+00:0016 јануари 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Велес, (16.01.2019) Покрај двете работилници кои се одржаа во Струмица [...]

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-08-09T11:34:20+00:009 јануари 2019|Инфо денови, Работилници, Соопштенија|

Тетово, (09.01.2019) Во Полошкиот регион, како еден од позначајните за [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-08-09T11:34:35+00:0026 декември 2018|Инфо денови, Работилници, Соопштенија|

Телото за  управување со ИПАРД фондовите и Министерството за земјоделство, [...]