Соопштенија

Дома » Соопштенија

Започна потпишувањето на договорите за мерката за инвестиции во преработувачки капацитети од последниот повик за ИПАРД 2

2019-04-16T00:04:15+00:00април 8th, 2019|Известување, Соопштенија|

Од денеска започна склучувањето на договорите за мерката 3 „Инвестиции [...]

Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2, за поголема искористеност на средствата одржани инфо денови во Куманово и Крива Паланка

2019-02-01T18:25:38+00:00февруари 1st, 2019|Соопштение, Соопштенија|

Едукативните денови во рамки на Кампањата за публицитет, која што е [...]

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

2019-01-28T16:33:41+00:00јануари 24th, 2019|Соопштение, Соопштенија|

Скопје, (24.01.2019) Денеска, во склоп на едукативната кампања за ИПАРД [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

2019-04-15T22:42:50+00:00јануари 22nd, 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Валандово, (22.01.2019) Продолжуваат инфо деновите од едукативната кампања за ИПАРД [...]

Бабовски: Продолжен рокот за аплицирање за поврат на парите за камати на апликантите кои реализирале ИПАРД инвестиција со кредит од домашните банки

2019-01-30T21:54:03+00:00јануари 17th, 2019|Соопштение, Соопштенија|

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го [...]

ИПАРД 2014 – 2020 Програмата презентирана во Штип и Радовиш

2019-01-17T15:45:28+00:00јануари 17th, 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Штип, (17.01.2019) Денеска во големата сала на општина Штип се [...]

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

2019-01-16T22:41:44+00:00јануари 16th, 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Велес, (16.01.2019) Покрај двете работилници кои се одржаа во Струмица [...]

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-04-15T22:42:47+00:00јануари 9th, 2019|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Тетово, (09.01.2019) Во Полошкиот регион, како еден од позначајните за [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:42:41+00:00декември 26th, 2018|Инфо денови, Соопштение, Соопштенија|

Телото за  управување со ИПАРД фондовите и Министерството за земјоделство, [...]

ЈАВЕН ПОВИК бр.02/2018 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-03-15T16:42:14+00:00декември 26th, 2018|Јавен Повик, Соопштенија|

(Отворен до: 09.02.2019) Врз основа на член 9 став 1 [...]