Известување

Дома » Соопштенија » Известување
1 октомври, 2018

Подготвителен период за земјоделците и претпријатијата да се припремат за аплицирање за средства по ИПАРД 2 програмата

2018-11-13T09:45:09+00:00октомври 1st, 2018|Известување, Соопштенија|

Владата на Република Македонија, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство [...]

29 септември, 2012

ЈАВЕН ПОВИК БР.02/2012 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2007 – 2013

2014-06-18T15:45:47+00:00септември 29th, 2012|Известување, Јавен Повик, Соопштенија|

Владата на Република Македонија - Агенцијата за финансиска поддршка во [...]