Соопштение

Дома » Соопштенија » Соопштение

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 “ Инвестиции во основни средства на земјоделски стопанства”од ИПАРД Програма 2014-2020

2019-12-26T16:33:44+00:0023 декември 2019|Јавен Повик, Соопштение, Соопштенија|

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

Телото за управување со ИПАРД ги информира потенцијалните корисници за постапката за градење на земјоделско земјиште со објавување на Упатство за постапка за изградба на објекти на земјоделско земјиште

2019-12-23T11:09:33+00:0023 декември 2019|Соопштение, Соопштенија|

Во насока на информирање на можностите за изградба на објекти [...]

Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и претставници од НАО/МФ одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање за ИПАРД 2014-2020

2019-11-26T12:55:59+00:0021 ноември 2019|Соопштение, Соопштенија|

Скопје, (20.11.2019) Денес, 20. ноември 2019, во х. Холидеј Ин [...]

За 15 дена е продолжен рокот за поднесување барања за користење средства од ИПАРД 2 Програмата 2014 – 2020 за мерката „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“

2019-11-12T09:06:31+00:0012 ноември 2019|Соопштение, Соопштенија|

По барање на заинтересираните странки, Агенцијата за финансиска поддршка во [...]