Соопштение

Дома » Соопштенија » Соопштение

Претходна најава за објавување на Јавен повик 01/2013 за доставување на барања за користење на средства од петтата компонента на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД Програмата 2007-2013)

2014-08-25T11:49:16+00:0031 мај 2013|Јавен Повик, Соопштение, Соопштенија|

Претходна најава за објавување на Јавен повик 01/2013 за доставување на [...]

ИЗМЕНА НА ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2012 за доставување на барања за користење на средства од петтата компонента на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД Програмата 2007-2013)

2014-06-18T16:45:01+00:0029 февруари 2012|Соопштение, Соопштенија|

ИЗМЕНА НА ПРЕТХОДНА НАЈАВА   за објавување на Јавен повик 01/2012 [...]