Програма за форум за унапредување на спроведувањето и користењето на ИПАРД 2014-2020

Дома » Програма за форум за унапредување на спроведувањето и користењето на ИПАРД 2014-2020

Програма за форум за унапредување на спроведувањето и користењето на ИПАРД 2014-2020

Министертвото за земјоделство, шумарство и водостопанство, Телото за управување со ИПАРД фондовите организара форум  за унапредување на спроведувањето и користењето на ИПАРД 2014-2020 со осбено внимание  на мерката 7-Диверзификација на фарми и развој на бизниси.

Програма Форум 21 окотомври 2019

2019-10-04T15:24:54+00:004 октомври 2019|Форуми|