Вкупно посетители

21.03.2017

Претставници на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ)  на земјоделците,занаетчиите  и претпријатијата од Старо Нагоричане им ја презентираа новата ИПАРД 2 Програмата 2014-2020 како и можностите кои ги нуди истата.Новата ИПАРД програма нуди  поголемо кофинансирање од 60% до максимум 70%.

17458175_10206727037933659_749948094534776004_n 17499190_10206727037493648_8031332386490843025_n

28.02.2017 Населба Илинден

Одржан инфо ден во  Населба Илинден   на тема: „Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020”. На овој настан потенцијалните корисници се информираат за поволностите кои се нуди новата ИПАРД Програмата  2014-2020 година  и мерките:

– Инвестиции… Повеќе

 

Почитувани, Секторот за управување со ИПАРД при  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство Ве поканува на информативен настан на тема: „Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020” кои ќе се одржи во :

Инфо ден „ Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020” одржан во Битола

Битола 02.02.2017 


1

Пред отварањето на новата ИПАРД програма 2014-2020 година, пелагониските земјоделции,микро, мали и средни претпријатија и задруги имаа можност да се запознаат со условите и… Повеќе

Информативен ден во Могила за Можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Могила, 01.02.201

mogila 1mogila2

Голема  заинтересираност на  земјоделците во Могила  за ИПАРД  Програмата 2014-2020.На овој настан се презентираа трите мерки кои ќе бидат објавени во првиот повик. Земјоделците се информираа… Повеќе


Регистрирајте се на нашата веб страна за да ги добивате новостите од ИПАРД.



ноември 2017
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930