Вкупно посетители

Упатство за пополнување на барање за издавање на документација од МЗШВ потребна за поднесување на барање по јавен повик за користење на средствата од ИПАРД кое потенцијалните корисници треба да го пополнат и да го поднесат до Подрачните единици на… Повеќе

ИЗМЕНУВАЊЕ НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР. 01/2009 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2007-2013

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошниот текст: Агенција) ги известува сите заинтересирани субјекти за поднесување на барања… Повеќе

Телото за управување со ИПАРД ја известува јавноста дека на ден 18.12.2009 година во Брисел потпишана е одлуката за пренесувањето на правото за управување со средствата од Инструментот за претпристапна помош на Европската унија во областа на рурален развој (ИПА… Повеќе

Факултетот за земјоделски науки и храна од Скопје на 18 декември во 11 часот по повод 62 годишнината од постоењето на Факултетот организира 34-та традиционална  средба факултет-стопанство со тема „Искористување на претпристапните фондови за рурален развој (ИПАРД), предизвици и можности… Повеќе


Регистрирајте се на нашата веб страна за да ги добивате новостите од ИПАРД.февруари 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728