Вкупно посетители

На 30 Октомври 2009 во Скопје во Владата на Република Македонија се одржа работен состанок со  Градоначалниците од Република  Македонија и претставници од Заедницата на Единиците на Локална Самоуправа (ЗЕЛС), Министерството за животна средина и просторно планирање, Министерство за локална самоуправа, Министерство… Повеќе

Телото за Управување со ИПАРД  при Министерството за Земјоделство, Шумарство и Водостопанство во соработка со TAIEX инструмент на Европската Комисија за техничка помош и размена на информации организираше два Регионални семинари за заинтересираните земјоделци и компании од агросекторот со наслов… Повеќе


Регистрирајте се на нашата веб страна за да ги добивате новостите од ИПАРД.февруари 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728