Почетна2019-04-07T21:47:44+00:00

Соопштенија и новости

3јануари, 2020

Најава за инфо денови за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи

За сите заинтересирани компании во руралните средини, за создавање на нови услови за вработување, достигнување на ЕУ стандардите, имплементирање на нови технологии и процеси, на 28 декември 2019 година отворен [...]

28декември, 2019

ЈАВЕН ПОВИК бр.02/2019 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 28.12.2019 Отворен до 11.02.2020 Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како надлежна институција и договорен орган за спроведување на Инструментот за [...]

23декември, 2019

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 “ Инвестиции во основни средства на земјоделски стопанства”од ИПАРД Програма 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известуваат сите заинтересирани правни и физички лица дека во втората половина на месец јануари [...]

23декември, 2019

Телото за управување со ИПАРД ги информира потенцијалните корисници за постапката за градење на земјоделско земјиште со објавување на Упатство за постапка за изградба на објекти на земјоделско земјиште

Во насока на информирање на можностите за изградба на објекти на земјоделско земјиште согласно Законот за земјоделско земјиште („Службен весник на Република Македонија“ бр. 135/07, 17/08, 18/11, 42/11, 148/11, 95/12, [...]

23ноември, 2019

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 02/2019 за доставување на барања за користење на средства по мерка 3 “ Инвестиции во основни средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи” од ИПАРД Програмата 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известуваат сите заинтересирани правни лица дека во втората половина на месец декември 2019 година [...]

Load More Posts

Последен јавен повик

23декември, 2019

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 “ Инвестиции во основни средства на земјоделски стопанства”од ИПАРД Програма 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известуваат сите заинтересирани правни [...]

Видео

Повеќе видеа

Календар

јануари 2020
П В C Ч П С Н
« Дек    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ИПАРД Региони

Вкупно посетители

Корисни линкови