Работилници (агенда и презентации) кои се одржаа декември/јануари 2019

Дома » Работилници (агенда и презентации) кои се одржаа декември/јануари 2019

Работилници (агенда и презентации) кои се одржаа декември/јануари 2019

Agenda_rabotilnica Tetovo na albanski jazik

M_1 _презентација_ТУ_АЛБ

M_3_презентација_ТУ_АЛБ

M_7 презентација_ТУ_АЛБ

M1_презентација_ТУ_МК

M3_презентација_ТУ_МК

M7_презентација_ТУ_МК

Агенда _работилница_Тетово_09012019

Агенда_работилница_Струмица_26122018

2019-06-18T22:56:12+00:00јануари 31st, 2019|Работилници|