Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп

Дома » Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп

Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп

Прилеп, 15.01.2020 година

 

2020-01-22T12:39:12+00:0022 јануари 2020|