Инфо денови за ИПАРД Програмата 2014-2020 од 5ти до 8ми ноември 2019 година

Дома » Инфо денови за ИПАРД Програмата 2014-2020 од 5ти до 8ми ноември 2019 година

Инфо денови за ИПАРД Програмата 2014-2020 од 5ти до 8ми ноември 2019 година

Виница, 05.11.2019 година

Делчево 05.11.2019 година

Сарај 06.11.2019 година

Брвеница 06.11.2019 година

Крушево 07.11.2019 година

Кратово 08.11.2019 година

 

 

2019-11-28T16:15:40+00:0028 ноември 2019|