Инфо денот за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во петок се одржува во Градско

Дома » Инфо денот за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во петок се одржува во Градско

Инфо денот за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во петок се одржува во Градско

Градско, 24.01.2020 година

2020-01-29T15:08:14+00:0029 јануари 2020|