Инфо средби за ИПАРД Програмата 2014 – 2020 во општините Чешиново-Облешево и Пробиштип

Дома » Инфо средби за ИПАРД Програмата 2014 – 2020 во општините Чешиново-Облешево и Пробиштип

Инфо средби за ИПАРД Програмата 2014 – 2020 во општините Чешиново-Облешево и Пробиштип

Чешиново-Облешево 28.02.2020

Пробиштип 28.02.2020

2020-03-06T12:51:01+00:006 март 2020|