Мерка 6: ИНВЕСТИЦИИ ВО РУРАЛНАТА ЈАВНА ИНФРАСТРУКТУРА (ќе се акредитира во наредниот период)

Дома » Мерки 2021-2027 » Мерка 6: ИНВЕСТИЦИИ ВО РУРАЛНАТА ЈАВНА ИНФРАСТРУКТУРА (ќе се акредитира во наредниот период)
Мерка 6: ИНВЕСТИЦИИ ВО РУРАЛНАТА ЈАВНА ИНФРАСТРУКТУРА (ќе се акредитира во наредниот период)2023-04-06T00:03:41+00:00

Мерка 6: ИНВЕСТИЦИИ ВО РУРАЛНАТА ЈАВНА ИНФРАСТРУКТУРА (ќе се акредитира во наредниот период)