РАСПОРЕД НА ИПАРД ИНФО ДЕНОВИ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2013

Дома » РАСПОРЕД НА ИПАРД ИНФО ДЕНОВИ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2013

РАСПОРЕД НА ИПАРД ИНФО ДЕНОВИ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2013

Kalinka_logo - Small

Секторот за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и оваа недела организира инфо денови со цел запознавање со можностите и начините за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013.

ИПАРД инфо деновите ќе се одржат во следните општини:

 

Реден

бр.

 

Настан број

Општина што

ќе се посети

 

Ден на посета

                                                                                                           Време на посета Место на одржување
 1 1                    ОХРИД  09 ЈУЛИ (ВТОРНИК) 19.00 часот

Општина Охрид

Голема сала

 

2

 

2

 

КРИВОГАШТАНИ

 

10 ЈУЛИ (СРЕДА)

 

12.00 часот

 

Клуб на пензионери

3 3 БИТОЛА 10 ЈУЛИ (СРЕДА) 19.30 часот Хотел„Милениум“
 

4

 

4

 

СВЕТИ НИКОЛЕ

 

11 ЈУЛИ (ЧЕТВРТОК)

 

15.30 часот

 

Општина Св.Николе

Сала на совет

5 5 ПЕХЧЕВО 11 ЈУЛИ (ЧЕТВРТОК) 19.00 часот

 Дом на културата„Јане Сандански“-кино сала

2014-06-18T15:16:52+00:008 јули 2013|