Европска интеграција

Дома » Glossary Terms » Европска интеграција

Европска интеграција

Градење единство меѓу европските земји и народи. Во рамките на Европската унија тоа значи дека земјите ги здружуваат нивните ресурси и заеднички донесуваат многу одлуки.

2014-09-09T01:14:01+00:009 септември 2014|