Фото Галерија

Дома » Фото Галерија

Информативно едукативни денови за мерка 7 од ИПАРД Програмата одржани во јули и август 2021 година во Кочани, Берово, Охрид, Вевчани, Маврово, Ресен, Крушево, Кратово и Демир Капија

 

Форум за унапредување на спроведувањето и користењето на Инструментот за претпристапна помош на Европската унија за рурален развој – ИПАРД 2014 – 2020, Валандово, 09 и 10 ноември 2020

Форум за унапредување на спроведувањето и користењето на Инструментот за [...]

2020-11-12T09:29:46+00:0012 ноември 2020|Фото Галерија|