Контакт

Дома » Контакт
Контакт2016-12-13T13:44:23+00:00

 

Министерство за земјоделство, шумарство и водостопнаство

Тело за управување со ИПАРД

ул.”Аминта Трети” бр.2 

1000 Скопје

телефон 02/3134477 лок 113,114 и 115

e-mail: info@ipard.gov.mk