Почетна2023-04-10T00:21:17+00:00

Соопштенија и новости

4септември, 2023

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2021-2027

Објавен на 01.09.2023 Отворен до 15.10.2023 Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како надлежна институција и договорен орган за спроведување на Инструментот за [...]

4август, 2023

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 04.08.2023 Отворен до 18.09.2023 Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како надлежна институција и договорен орган за спроведување на Инструментот за [...]

8мај, 2023

Информативната кампања за ИПАРД Програма продолжува со теренското присуство во сите населени места

Од страна на Телото за управување со ИПАРД при Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, продолжува кампањата за информирање и едукација по однос на можностите кои ги нуди инструментот за [...]

30март, 2023

12 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 29ти март 2023 година, во Струмица, се оддржа дванаесеттиот состанок на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020. На состанокот на Комитетот, покрај редовните претставници (членови или нивни заменици), во [...]

15март, 2023

1 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2021-2027

На 29ти март 2023 година, во Струмица, се оддржа 1отсостанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2021-2027. На состанокот на Комитетот, покрај редовните претставници (членови или нивни заменици), во [...]

5декември, 2022

11 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 1ви декември 2022 година, во Маврово, се оддржа 11от состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020. На состанокот на Комитетот, покрај редовните претставници (членови или нивни заменици), [...]

Load More Posts

Последен јавен повик

4септември, 2023

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2021-2027

Објавен на 01.09.2023 Отворен до 15.10.2023 Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како [...]

Видео

Повеќе видеа

Календар

декември 2023
П В С T П С С
« Сеп    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ИПАРД Региони

Вкупно посетители

Корисни линкови