Јавен Повик

Дома » Соопштенија » Јавен Повик

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 04.08.2023 Отворен до 18.09.2023 Агенцијата за финансиска поддршка [...]

2023-08-04T12:49:29+00:004 август 2023|

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2022 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 23.07.2022 Отворен до 06.09.2022 1. Агенцијата за финансиска [...]

2022-07-25T17:16:08+00:0023 јули 2022|

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2021 за доставување на барања за користење на средства од петтата компонента на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД Програмата 2014-2020)

Скопје, 30.04.2021 година Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата [...]

2021-05-04T11:11:19+00:0030 април 2021|

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 Инвестиции во материјални средства на земјоделски стопанства“ од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 29.02.2020 Краен рок до 03.08.2020 Агенцијата за финансиска [...]

2023-05-09T23:41:23+00:0024 јуни 2020|

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 “ Инвестиции во основни средства на земјоделски стопанства”од ИПАРД Програма 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

2019-12-26T16:33:44+00:0023 декември 2019|

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 02/2019 за доставување на барања за користење на средства по мерка 3 “ Инвестиции во основни средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи” од ИПАРД Програмата 2014-2020

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

2019-11-29T10:38:42+00:0023 ноември 2019|

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2019 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на: 04.10.2019 Отворен до: 03.12.2019 Врз основа на член [...]

2019-11-14T13:15:17+00:004 октомври 2019|