IPARD

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 121 blog entries.

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2019

за објавување на Јавен повик 01/2019 за доставување на барања [...]

Петти состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 21 мај 2019 година, во Охрид, се одржа 5-от [...]

Петти состанок на комитетот за следење на ИПАРД II

Петти состанок на комитетот за следење на ИПАРД [...]

2019-10-04T14:35:43+00:0027 мај 2019|Фото Галерија|

Започна потпишувањето на договорите за мерката за инвестиции во преработувачки капацитети од последниот повик за ИПАРД 2

Од денеска започна склучувањето на договорите за мерката 3 „Инвестиции [...]

Вицепремиерот Анѓушев и Министерот Николовски во посета на компанијата „Сентис Аг“: со европски средства од ИПАРД 2 и владина поддршка обезбедуваме развој на преработувачката индустрија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо [...]

2019-04-15T23:59:38+00:0021 март 2019|General|

Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2, за поголема искористеност на средствата одржани инфо денови во Куманово и Крива Паланка

Едукативните денови во рамки на Кампањата за публицитет, која што е [...]

2019-02-01T18:25:38+00:001 февруари 2019|Соопштение, Соопштенија|

Работилници (агенда и презентации) кои се одржаа декември/јануари 2019

M1_презентација_ТУ_МК M3_презентација_ТУ_МК M7_презентација_ТУ_МК Агенда _работилница_Тетово_09012019 Агенда_работилница_Струмица_26122018 Agenda_rabotilnica Tetovo na albanski [...]

2019-07-31T23:15:32+00:0031 јануари 2019|Работилници|

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

  Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани [...]

2019-04-07T22:11:34+00:0028 јануари 2019|Фото Галерија|

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

Скопје, (24.01.2019) Денеска, во склоп на едукативната кампања за ИПАРД [...]

Едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020 продолжува во Валандово и Росоман

Валандово, (22.01.2019) Продолжуваат инфо деновите од едукативната кампања за ИПАРД [...]