Работилници

Дома » Соопштенија » Работилници

Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Скопје, 20.11.2019 година Програма за работилница во Скопје 20112019  

2019-11-29T10:49:44+00:0021 ноември 2019|Работилници|

Работилници (агенда и презентации) кои се одржаа декември/јануари 2019

M1_презентација_ТУ_МК M3_презентација_ТУ_МК M7_презентација_ТУ_МК Агенда _работилница_Тетово_09012019 Агенда_работилница_Струмица_26122018 Agenda_rabotilnica Tetovo na albanski [...]

2019-07-31T23:15:32+00:0031 јануари 2019|Работилници|

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

Тетово, (09.01.2019) Во Полошкиот регион, како еден од позначајните за [...]

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

Телото за  управување со ИПАРД фондовите и Министерството за земјоделство, [...]