Млади земјоделци

Дома » Glossary Terms » Млади земјоделци

Млади земјоделци

Се однесува на земјоделец под 40-годишна возраст во времето на донесувањето на одлуката за доделување помош, кој поседува соодветна стручност и оспособеност.

2014-09-09T01:18:10+00:009 септември 2014|