Модернизација

Дома » Glossary Terms » Модернизација

Модернизација

Прилагодување на објектите и технолошко опремување со цел нивно подобрување согласно технолошкиот развој, иновации, новите сфаќања, начини, трендови и сл.

2014-09-09T01:18:26+00:009 септември 2014|