Неприфатливи трошоци

Дома » Glossary Terms » Неприфатливи трошоци

Неприфатливи трошоци

Сите оние трошоци, кои согласно ЕУ и националното законодавство, не можат да бидат предмет на финансиска поддршка.

2014-09-09T01:20:21+00:009 септември 2014|