Преработувачка операција

Дома » Glossary Terms » Преработувачка операција

Преработувачка операција

Една серија/низа/редица на производствена линија (пр. сушење, замрзнување, конзервирање/пастеризација, ладење, сечење,мелење итн.)

2014-09-09T01:22:50+00:009 септември 2014|