Прифатливи трошоци

Дома » Glossary Terms » Прифатливи трошоци

Прифатливи трошоци

Се сите оние трошоци, кои согласно ЕУ и националналното законодавство, можат да бидат предмет на финансиска поддршка од страна на АФПЗРР.

2014-09-09T01:23:27+00:009 септември 2014|