Програмирање

Дома » Glossary Terms » Програмирање

Програмирање

Се однесува на повеќегодишни развојни програми, а е резултат на процес со кој се донесуваат одлуки преку партнерство. Самиот процес има бројни етапи чија завршница се мерките што се преземаат од страна на јавни или на приватни носители на проекти.

2014-09-09T01:24:11+00:009 септември 2014|