Производствена линија

Дома » Glossary Terms » Производствена линија

Производствена линија

Збир на последователни преработувачки операции воспоставени во погонот каде суровите материјали се ставени во процес на преработка со цел да се добие краен производ соодветен за потрошувачка.

2014-09-09T01:25:08+00:009 септември 2014|