Специфични прифатливи трошоци

Дома » Glossary Terms » Специфични прифатливи трошоци

Специфични прифатливи трошоци

Сите оние трошоци кои можат да бидат предмет на финансиска поддршка, а се точно определени и дефинирани по тип на инвестиции.

2014-09-09T01:27:41+00:009 септември 2014|