Степен на кофинансирање

Дома » Glossary Terms » Степен на кофинансирање

Степен на кофинансирање

Степенот на средства кои можат да бидат надоместени од страна на АФПЗРР може да изнесува максимум 50% од вкупните прифатливи трошоци.

2014-09-09T01:31:34+00:009 септември 2014|