Тело за управување со ИПАРД

Дома » Glossary Terms » Тело за управување со ИПАРД

Тело за управување со ИПАРД

Тоа е јавен орган, или тело на национално ниво, назначено од земјата- членка или од земјата-кандидат за членство кога ја спроведува функцијата, да управува со помошта од претпристапните фондови.

2014-09-09T01:33:31+00:009 септември 2014|