3 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » 3 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

3 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

1. Предлог дневен ред за трет КС ИПАРД 20147-2020

2. Нацрт записник од втор КС ИПАРД 2014-2020

5.1 АФПЗРР извештај

5.1 АФПЗРР јавен повик (табели) 2018

7. НАО извештај

Запписник од трет состанок

Oдлуки и заклучоци трет КС ИПАРД 2014-2020

2023-04-06T12:47:13+00:0017 мај 2018|