Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

Втора едукативна работилница за ефикасно искористување на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-04-15T22:14:45+00:009 јануари 2019|