Информативно едукативни денови за мерка 7 од ИПАРД Програмата одржани во јули и август 2021 година

Дома » Информативно едукативни денови за мерка 7 од ИПАРД Програмата одржани во јули и август 2021 година

Информативно едукативни денови за мерка 7 од ИПАРД Програмата одржани во јули и август 2021 година

Информативно едукативни денови за мерка 7 од ИПАРД Програмата одржани во јули и август 2021 година во Кочани, Берово, Охрид, Вевчани, Маврово, Ресен, Крушево, Кратово и Демир Капија

2021-11-01T13:55:38+00:001 септември 2021|